Nadat bij Cure&Care de MFA was ingesteld en alle emailadressen waren gewijzigd naar curecare.nl kregen de gebruikers oa errors in Dynamics mbt toegang maar ook in ClickDimensions. De error ClickDimensions Security Error werd gegeven terwijl de gebruikers de juiste licenties en rollen hadden.

Oplossing: voor ClickDimensions eerst een applicatie gebruiker aanmaken in AD, daarna moet er een applicatie gebruiker worden aangemaakt in Dynamics. Vervolgens moet de beveiliging van het account in de ClickDimensions app worden aangepast. De instructies staan op: https://support.clickdimensions.com/hc/en-us/articles/360043544692-Application-User-Authentication